Freelancers

Company Detail

employer

About “Hermann Staup”

Pitäisikö sinun vain lyödä vetoa ja luovuttaa? Tämä on perusta parannussuunnitelmalle. Sanotaan, että kohtaat valtavan potin, jossa olet pienin pino, koska tämä on yleinen ongelma jokaisella harrastajalla. Jos pystyt hallitsemaan itseäsi, äläkä lyö vetoa suuresta sokeasta ja älä lyö vetoa, kunnes saat vahvan käden ja tiukan soittomarginaalin, voit voittaa enemmän kuin menetät pitkällä aikavälillä. Kun kierroksen vedonlyönti päättyy, paljastuu viides ja viimeinen yhteisökortti, jota kutsutaan joeksi.

Käännöskortin jälkeen toinen vedonlyöntikierros tapahtuu aivan kuten edellisessä kadulla. Pelaajat ovat nyt lähestymässä showdownia ja käyttävät ylimääräisiä yhteisökortteja parantaakseen käsiään. The Turn and the River. Käyttämällä reikäkortteja ja viittä yhteisökorttia pelaajat tekevät parhaan mahdollisen viiden kortin pokerikäden. Viimeinen panostuskierros seuraa ennen showdownia.

Olitpa aloittelija tai kokenut pelaaja, on aina tilaa kasvulle ja parantumiselle. Pokeriasiantuntijana olen innoissani jakaa näkemyksiä siitä, miten voit parantaa pokerin taitojasi. Joten, sukelletaan sisään! Kun olet tuntenut olosi mukavaksi, on aika alkaa opiskella pokerin pelaamista. On tärkeää alkaa oppia pelin sääntöjä ennen kuin alkaa tutkia strategioita. Monien käsien pelaaminen auttaa sinua myös kehittämään taitojasi ja oppimaan pelaamaan parempia vastustajia vastaan.

Joten miksi ei kokeile ja katso, mistä kaikki on kyse? Lopuksi, jos etsit helpointa pokeripeliä oppia, Texas Hold’em on tapa mennä. Se on hauska, jännittävä ja helppo oppia peli, joka on täydellinen sekä aloittelijoille että kokeneille pelaajille. Pidätkö itseäsi aloittelevana pokerinpelaajana? Haluaisin kuulla ajatuksesi alla olevassa kommenttiosiossa. Mitä sinä siis ajattelet? Haluatko ottaa askeleen pidemmälle PokerListings.com – Pysy ajan tasalla. Haluatko sinä enemmän?

Oletko samaa mieltä siitä, että pokeri on kuin kieli? Mitä sinä ajattelet? Tämä tarkoittaa, että kädet paranevat, jos kertoimet muuttuvat edelleen sinun hyväksi. Mitä enemmän kertoimet muuttuvat ja suosivat kättäsi, sitä vähemmän todennäköistä on, että pelaat käsiä, joilla on jopa kertoja. Ehkä päätät, että joka ilta pelaat kylmäpottipeliä ja pelaat enintään 100 kättä per istunto. Suosittelen aloittamaan 20-40 kädestä ja työskentelemään 100 kädestä viikon aikana.

Poker on prosenttiosuuksien peli. Tee luettelo niistä peleistä, joita haluat tehdä joka päivä. No, miten tehdä jotain joka päivä, joka lisää mahdollisuuksia voittaa pelin enemmän? Tärkeintä on pysyä johdonmukaisena ja seurata suunnitelmiasi. Pidätkö prosenttiosuuksien pelaamisesta? Se parantaa sinua pelaajana. Joka päivä yrität tehdä oikeampia pelejä, jotka parantavat onnistumisen todennäköisyyttä. Jälleen kerran johdonmukaisuutesi kasvaa ja sinusta tulee tiukempi pelaaja.

Jos olit tuossa tilanteessa ja soitat, fi.poker-mine.com oletko lyönyt vetoa suuresta sokeasta? Entä jos nostat BB: n 3x, mutta taittaa, kun vastustaja soittaa sinulle? Oletetaan, että et pysty tekemään huonoja pelejä, joten et tee sitä. Oletetaan, että teit sen kahdesti ja sitten soitat uudelleen, kun hän nousi? Jos olet tulossa lähemmäs tekemään sellaisia pelejä, joita vain ammattilaiset tekevät, sanotaanpa, että et koskaan soita suurta sokeaa korotusta ja taittumista, kun olet pieni pelaaja.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.